AĞRI / TUTAK - Yatılı Bölge Ortaokulu

Ara

e-Twinning etkinlikleri çerçevesinde Tutak Yatılı Bölge Ortaokulu olarak, aralarında ülkemizin de bulunduğu Brüksel Merkezli 34 Avrupa Ülkesinin Eğitim Bakanlıklarının üye olduğu Avrupa Okul Ağı ( Europen Schoolnet) tarafından, 2019 yılında okulları ve öğrencileri internetin zararlarından korumak amacıyla uygulamaya konulan ''eSafety Label ''( Güvenli İnternet Etiketi ) almaya hak kazandık.

Uluslararası geçerliliği olan bu etiket, okullara uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır.

Ara

Tutak Yatılı Bölge Ortaokulu bu yıl ilk defa e-Twinning projesinde yerini aldı.

2020-2021 Eğitim öğretim yılında Tutak Yatılı Bölge Ortaokulu olarak ilk defa bir e-Twinning projesinde yer almanın sevinci içerisindeyiz.Okulumuz İngilizce öğretmeni Neslihan GÜLCAN'ın danışman ortağı olduğu "Geleceğin Renkleri Çocukların Elinde " projesi hızlı gelişme ve bilinçsiz tüketimden kaynaklanan, geleceğimizi tehdit eden çevre sorunlarına bilinçli nesiller yetiştirerek çözüm bulmayı amaçlamaktadır.