AĞRI / TUTAK - Yatılı Bölge Ortaokulu

Yatılı Bölge Ortaokulu

YENİ MAH. 412 SK. NO 9 TUTAK / AĞRI
Vizyon
Vizyonumuz; 21. yüzyılın eğitim amaçlarını, ihtiyaçlarını, gerekliliklerini ve olanaklarını göz önünde bulundurup doğaya ve çevrelerine saygılı, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk´ün ilke ve inkılaplarına bağlı vatansever nesiller yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız, Eğitim ve Öğretimle beraber Ahlaki değerlerini bilen ve bunu yaşamayı ilke edinen bireyler yetiştirmek için varız,Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. - Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. - Çevremize de eğitim vermek için varız. - Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. - Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız. - Yetiştirdiğimiz kaliteli insanların topluma verdikleri hizmeti ve ürünü görüp gururunu yaşamak için varız.
Başarılar
Okulumuz ilçemizin en eski Eğitim Kurumlarından biri olduğu için Bilgi-Kültür, Spor, Bilim vb. Yarışmalarda ilçemiz ve ilimiz genelinde çeşitli başarılar kazanmış, İl Birincilikleri ve İlçe Birincilikleri gibi muhtelif alanlarda kazanılmış kupalar ve madalyalar okulumuzun Başarı Müzesinde sergilenmektedir.
Yatakhane Koğuşu :8
Öğretim Şekli :Normal (Taşımalı Eğitim-Gündüzlü-Yatılı)
Başlangıç Saati: 08.00 Bitiş Saati: 14.40
Kat kaloriferi
Okulumuz İlçe merkezinde yer almaktadır
Taşımalı Eğitim Uygulaması mevcuttur.
Yeni Mah. Esmer Yolu Üzeri Tutak/AĞRI
Ağrı il merkezi ile Tutak ilçesi arası 38 KM´dir. (Araç ile 40 dk´lık mesafe)
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda takım ruhunun, başarının ve heyacanın en yoğun yaşandığı etkinlikler gerçekleştirilmektedir.
Tübitak 4006 projeleri
eTwinning projeleri, Dil Sokağı Projeleri
Diğer Hususlar
Okulumuz hakkında daha fazla ayrıntı için: https://twitter.com/home sayfamızı takipte kalın...