AĞRI / TUTAK - Yatılı Bölge Ortaokulu

eTwinning Projemiz Kapsamında "Çevresel Atıklar ve Geri Dönüşüm" sunumu

Okulumuz İngilizce Öğretmeni "Neslihan GÜLCAN'ın danışman ortağı olduğu "Geleceğin Renkleri Çocukların Elinde" eTwinning Projesi kapsamında "Çevrem ve Ben" temalı etkinliklerimiz "Çevresel Atıklar ve Geri Dönüşüm" sunumu ile tüm ortak okulların katılımı ile gerçekleştirildi.

Samsun Emirli Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmenleri Asuman SUAKITICI ve Ankara Şehit Bayram Kavcı Ortaokulu Öğretmeni Sema B. ŞAHİN konu ile ilgili bilgilendirmeler yaptı. Ayrıca Samsun Tema Vakfı Kavak İlçe Temcilcisi ve Rıdvan Çelikel Fen lisesi Müdürü Cumhur TOSUN Tema Vakfının çalışma alanlarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunarak çevrimiçi proje toplantımıza katkılar sağladı.

Etkinlik çerçevesinde; öğrencilerimiz çevre ve doğa bilinci tabiat varlıklarımızı koruma, ağaçlandırma seferberlikleri, çevre kirliliğini engelleme ve atıkların kontrolünü sağlama vb. kazanımlar elde ettiler.Etkinliğe katkı sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz...

Yayın: 26.01.2021 - Güncelleme: 26.01.2021 16:03 - Görüntülenme: 448